Трябва да се помисли не само за физическото оцеляване на

...
Трябва да се помисли не само за физическото оцеляване на
Коментари Харесай

Радев: Няма нищо по страшно от активната глупост

" Трябва да се намерения освен за физическото оцеляване на нацията, само че и за психическото. Хората, които вземат решения, са сити хора, само че доста българи гладуват, а гладният човек излиза на улицата ", разяснява президентът Румен Радев, който посети УМБАЛСМ " Пирогов “ в столицата във връзка празника на медиците.

" Обществото би трябвало да продължава с дисциплината, да извършва прецизно напътствията, които се дават от управляващите. Трябва да има ясно ръководство на рецесията. Вирус ще има и след 13 май, ние отново ли ще стоим в това състояние? Трябва да се мисли за ясна тактика по какъв начин управляемо допустимо най-бързо да излизаме от това положение “, сподели президентът.

Миналата седмица Радев разкритикува държавното управление за ограничението на правата, готвения дълг от 10 милиарда лв. и икономическите ограничения, а министър председателят Бойко Борисов го съпостави със " свекърва " и го посъветва, в случай че желае, да наложи несъгласие на удължаването на изключителното състояние.

Във вторник Радев отговори задочно на Борисов:

" Премиерът би трябвало да се запознае с Конституцията и със законите и да прочете къде може президентът да постанова несъгласие – на решения на Народно събрание не може да се постанова несъгласие (…) Гьоте го е споделил най-добре – няма нищо по-страшно от дейната нелепост “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР