Трябва да се подобри ефективността в Столична община. Пред Васил

...
Трябва да се подобри ефективността в Столична община. Пред Васил
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Паметникът на съветската армия ще бъде преместен, предприети са конкретни стъпки

Трябва да се усъвършенства успеваемостта в Столична община. Пред Васил Терзиев стои голяма мениджърска задача и аз знам, че той ще свърши прелестна работа. Това сподели в " Денят стартира " избраният отново за кмет на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков.

Трайков удостовери, че Паметникът на руската войска ще бъде изместен от Княжеската градина, само че зависи от регионалния шеф по кое време ще стане това.

" Има доста жители и наши симпатизанти, които ги интересува този въпрос. Всичко, което зависи от нас, сме го свършили. Аз издадох наставления. Новият регионален шеф стартира да подхваща съответни стъпки ".

Ситуацията отпреди четири години е радикално друга, което в действителност ми дава вяра.

" Като погледна обратно през последните години се учудвам от това, което успахме да свършим - и с помощта на моите старания, и с доброжелателното подпомагане на хората от всевъзможни позиции и партии в Столична община ".

Районните кметове би трябвало да имат повече пълномощия и отговорности, сподели Трайчо Трайков.

" Едното е ремонтите на знакови обекти, второто е въпросите, свързани със сметосъбирането и почистването. Ние получаваме жалбите, само че след това би трябвало да се молим на други хора да свършат същата работа ".

Като най-голямо предизвикателство пред новите кметове в София уточни подписването на контракти с едни и същи компании, които строят, ремонтират и почистват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР