Трябва да се отграничим от политиканстването, защото с популизма, който

...
Трябва да се отграничим от политиканстването, защото с популизма, който
Коментари Харесай

Цветанов: Най-големите руски лобисти са Борисов, Дончев и Петкова, а не Първанов и Орешарски

" Трябва да се отграничим от политиканстването, тъй като с популизма, който следим през последните години, никой не взема решение проблемите. Необходим е политически и публичен консенсус, само че когато няма политическа воля за това, няма по какъв начин да се стигне до истината. Държавата през днешния ден отсъства от действителните геополитически решения ". Това съобщи някогашният Втори в ГЕРБ и сегашен ръководител на " Републиканци за България " Цветан Цветанов пред.

" Мисля, че в " Републиканци за България " ще има повече нови лица, които не са свързани с групировката, в която бях преди време. Не съм затворил телефона и не съм обърнал тил на всеки, който е изискал да поддържа " Републиканци за България ". Днес политическите диспути са доста принизени и към този момент са по-скоро просташки. Ние ще се фокусираме върху това, посредством експертиза да даваме политически послания, тъй като има доста проблеми, които не са решени. Трябва да се отграничим от политиканстването, тъй като с популизма през последните години не се дават съответни решения на проблемите. Трябва да приказваме за това, какво би трябвало да създадат политиците, а освен да се грижат за събиране на гласоподаватели, криейки информация ", сподели още Цветан Цветанов.

" В момента главният спор е за какво Румен Радев е отишъл в Естония и кой е дал информация за срещите му преди този момент, само че никой не поддържа семейството на " триморието " през 2021 година и какво можем да реализираме с тази самодейност. Институционалното и персоналното опълчване докара до там, че всичко е доведено до просташки език. Ние отсъстваме от действителните геополитически решения. При " Турски поток " трябваше да има народен консенсус, а не да прегръщаме това, което предлага Русия, тъй като виждаме, че страната ни ще понесе големи вреди. Българският поданик ще заплаща 3 милиарда лева, само че тази сума няма по какъв начин да се възвърне от " Газпром " с тези 90% запазен газ, който ще потече. Това е нарушение на европейското законодателство, отклоняване на евроатлантическия ни път. Най-големите лобисти на съветските ползи не са Георги Първанов и Пламен Орешарски, а Борисов, Дончев и Теменужка Петкова . Когато бях в Народното събрание и трябваше да се вземе решение за АЕЦ " Белене ", споделих, че не би трябвало да се взима това решение. В Народното събрание успяхме да създадем болшинство. В днешното положение на българския парламент, няма кой да води логичен спор за тематиките, свързани с националната сигурност и с хоризонта, който би трябвало да очертае страната ни ", разяснява водачът на " Републиканци за България ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР