Трябва да се осъзнаят в Македония и да спрат с

...
Трябва да се осъзнаят в Македония и да спрат с
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако в Македония не спрат с шизофренията, ще гледат НАТО и ЕС през крив макарон


Трябва да се осъзнаят в Македония и да спрат с тази шизофрения. В противоположен случай ще гледат участието си в НАТО и Европейски Съюз през крив макарон. Все отново считам, че добре ме схванаха в Скопие, защото реакцията им беше мекичка. Така че напрежение по-скоро няма. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка последните разногласия сред България и Македония.

,,Тези хора считат да ни "врътнат " – ще продължат както досега и като влязат в НАТО и Европейски Съюз, ще стартират да ни нападат. По този метод ще почнем да се излагаме и в НАТО, да се караме по български'', уточни той.

,,Премиерът Борисов ясно го е декларирал на македонския си сътрудник, само че от време на време е по този начин в Македония – не го ли чуят в медиите, не го схващат и не престават с антибългарската си политика'', сподели още Каракачанов

,,Извинете, само че на 11-ти октомври те честваха въстанието против българския окупатор, а България в никакъв случай не е окупирала Македония, а я освободила. Сега пък щели да желаят македонският език да бъде приет в Северна Гърция? Стига с тия номерца'', разяснява вицепремиерът.

,,Година и половина след подписването на Договора за другарство и добросъседство има единствено отвращение за работа от тяхна. Тази комисия по историческите въпроси би трябвало да обяснява обстоятелствата от общата ни история на база на достоверни и потвърдени документи, само че от македонска страна има опит за извъртане, отново желаят взаимни отстъпки от наша страна. Казват, че те изучавали историята по различен метод. Признават единствено документи, които са писани по времето на Титова Югославия, макар че ние им предоставяме същински сведения от XI-XII век от антични историци'', приключи Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР