Трябва да се обсъждат политиките на БСП, а не вътрешнопартийни

...
Трябва да се обсъждат политиките на БСП, а не вътрешнопартийни
Коментари Харесай

Зарков: Трябва да се обсъждат политиките на БСП, а не вътрешнопартийни казуси

Трябва да се разискват политиките на Българска социалистическа партия, а не вътрешнопартийни проблеми. Така в студиото на „ Денят онлайн ” по NOVA News министърът на правораздаването Крум Зарков разяснява отхвърли на Върховен касационен съд да заличи решението, с което Кирил Добрев и Калоян Паргов се изключват от редиците на партията, само че в същото време Контролната комисия на столетницата ги изключи от присъединяване в Националния съвет.

" Самият факт, че партийни въпроси ескалират, стигат до Върховен съд и се разискват, демонстрира, че нещо не е наред в метода, по който действа Българска социалистическа партия. Надявам се въпреки всичко тя да откри метод да реши този въпрос и доста други, които се слагат, тъй че да не занимаваме публицистите и тези, които ни гледат с подобен вид въпроси ".

Зарков изрази вяра, че напълно скоро партията ще откри пътя по този начин, че да му бъдат задавани въпроси за политиките на партията, а не за сходни проблеми. Той отхвърли да каже дали ще се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия на Конгреса на столетницата през февруари. „ Към момента това не е на дневен ред. Пленумът се състоя. Решението е взето. Ще има Конгрес през февруари. Дотогава има доста неща да се случат ”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР