Трябва да се обсъдят всички възможности и да се направи

...
Трябва да се обсъдят всички възможности и да се направи
Коментари Харесай

Маринов иска пряка връзка между финансите и поведението на шофьорите

Трябва да се обсъдят всички благоприятни условия и да се направи доста бърза връзка сред държанието на лидера и финансовата глоба, която да търпи от своето нелегално държание. Обсъжда се опцията и конфигурация на системите застрахователите да имат достъп до системата на " Пътна полиция ".

За това прикани министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който взе присъединяване в формалната тържествена гала по случай професионалния празник на полицията пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция ".

 Маринов се застъпва за системата „ бонус-малус “
Маринов се застъпва за системата „ бонус-малус “

Цената на " Гражданската отговорност " да се дефинира от държанието и предишното на лидера

Той взе участие и в поднасянето на венци и цветя в памет на починали служители на реда.

Трябва да се обсъдят въпросите и да се откри оптималният резултат, с който всеки лидер да си заплати нарушаванията по най-бързия метод, уточни силовият министър. Той добави, че се разисква опцията и конфигурация на системите застрахователите да имат достъп до системата на " Пътна полиция " . Според него ще се откри метод, с цел да се реализира общата цел - понижаване на пътнотранспротните катастрофи.

Маринов честити празника на всички служители на реда и добави, че всички органи на реда би трябвало да се усещат горди, че са служители на реда и имат достойнството да пазят българското общество и публичния ред.

Директорът на Главна дирекция " Национална полиция " Христо Терзийски изясни, че за Пътна полиция са значими най-модерните осведомителни системи. Той напомни, че през последните години са направени редица нововъведения, измежду които работа със станции с далечен достъп.

" Спирането на всеки един лидер минава през инспекция в осведомителните системи и всяко едно нарушаване се съхранява в осведомителна система, която е от най-модерен вид ", изясни Терзийски.

На въпрос на news.bg съблюдават ли се предписанията на полицията за Акция " Зима ", основен комисар Терзийски означи, че предписанията на полицията частично се съблюдават . Той се закани, че ще бъдат налагани санкции на водачите, които не ги съблюдават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР