Трябва да се направи компромис от първите две партии за

...
Трябва да се направи компромис от първите две партии за
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да се направи компромис от първите две партии за съставяне на правителство

Трябва да се направи компромис от първите две партии за сформиране на държавно управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред бТВ.

" Спечелването на изборите е морална победа преди всичко и второ - не може да продължава по този начин страната, хубаво е, че всички партии поставят големи старания да получат допустимо най-хубав резултат, който на процедура значи, че голяма част от българите ще излезнат да гласоподават и стоят зад тези партии и ние сме длъжни да почитаме избора на българите. Да се явим на договарянията за сформиране на държавно управление с положителни резултати ", съобщи Борисов.

На въпрос дали би станал министър председател в случай че ГЕРБ стане първа политическа мощ, Борисов съобщи, че е подготвен на всевъзможни компормиси. " Това, несъмнено, че е компромис, в случай че си победител като водач на партия и да не станеш министър председател, това е компромис. На фона на всички останали мисля, че съм най-опитния човек, с най-хубави резултати, мога дълго време да самохвалствам, само че не е належащо. Тук би трябвало да се откри компоромис от всички и да се направи от първите два допустимо най-хубаво държавно управление, в случай че не може - да се откри решение с останалите. Ще мога да предлагам каквото и да е след 2 април ", сподели още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР