Трябва да се намери решение на проблемите в автомобилната администрация,

...
Трябва да се намери решение на проблемите в автомобилната администрация,
Коментари Харесай

Росен Желязков: Трябва да се намери решение на проблемите в автомобилната администрация

Трябва да се откри решение на проблемите в автомобилната администрация, изключително на тези, свързани с контролната активност и всички опасности от нерегламентирани взаимоотношения и админитрацията. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Според него тъкмо те водят до акциите като тези в Пловдив и акции, които ще продължат и на други тук-там. Мерките, които бяха препоръчани за решаването на тези проблеми, обгръщат както контролната активност, по този начин и активността по издаване на разрешителни, контрола на пътя, административнонаказателната отговорност и въпроси, свързани с подготовката на водачите.

Обучението на водачите за теоритичната подготовка се прави в така наречен "бели стаи " и нашето предпочитание е да създадем инспекцията на способността за шофиране (практическия изпит) в бели коли, където електронни системи ще преценят грешките на лидера и степента на готовност ", добави Росен Желязков.

По мотив случая в ДАИ-Пловдив министърът бе безапелационен, че става въпрос за схеми, които минават първо през административна тежест и тази тежест се транформира, тъй че и двете страни намират своето удоволетворение. За страдание такива сигнали стигат до тях косвено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР