Трябва да се намери баланса в коалицията по въпроса за

...
Трябва да се намери баланса в коалицията по въпроса за
Коментари Харесай

Зеленият сертификат няма да счупи коалицията, убеден Андрей Чорбанов

Трябва да се откри салдото в обединението по въпроса за зелените документи. Тази позиция изрече в студиото на Нова телевизия Андрей Чорбанов, който и през вчерашния ден прочете декларацията от името на " ИТН " в Народното събрание, която бе възприета и като първата пролука в новото болшинство.

Чорбанов не мисли, че тяхната позиция може да докара до разпадане на обединението. Той увери, че позицията на Има Такъв Народ е кардинална, само че и кардинално са виновни и към подписаното съдружно съглашение.
 Има Такъв Народ се разпалва на концепцията на Кирил Петков за зеления документ
Има Такъв Народ се разпалва на концепцията на Кирил Петков за зеления документ

Правото на труд не можело да се лимитира без действителна опция

Той не отговори по какъв начин тъкмо чака обаче да се развие гласуването в пленарна зала, чака обаче ГЕРБ да гласоподават " за " въвеждането на зелен документ. " Ние не можем да носим отговорност по какъв начин ще гласоподава друга политическа мощ ", уточни Чорбанов на въпрос, че по този начин Има Такъв Народ ще гласоподава дружно с " Възраждане ". Андрей Чорбанов изясни и позицията си във връзка с имунизацията - още от началото е уверен, че имунизацията не би трябвало да е ориентирана към избрани рискови групи, а не към цялото население.

Именно обаче 10 пъти по-високата смъртност у нас би трябвало да се подложи на разбор, като процентите смъртност и имунизация не би трябвало да се отнасят безрезервно едно към друго.

Не е разумно разликата сред България и други страни да се дължи единствено на % имунизирано. Въпросът е по какъв начин да се провежда една доболнична помощ и за какво у нас тя не работи, съобщи Чорбанов и още веднъж съобщи, че ИТН са срещу наложителната имунизация за всички жители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР