Трябва да работим за стабилни Западни Балкани. Това заяви шефът

...
Трябва да работим за стабилни Западни Балкани. Това заяви шефът
Коментари Харесай

Таяни: Да работим за стабилни Балкани, предложих 10 млрд. евро за инфраструктура

Трябва да работим за постоянни Западни Балкани. Това съобщи шефът на Екологичен потенциал Антонио Таяни в НДК и разясни, че по време на срещата на върха предложил от парите в пакета за Западните Балкани, - 10 млрд.евро да отидат за инфраструктурни планове и цифровата инфраструктура.
Той разяснява, че всички страни кандидатки за Европейски Съюз би трябвало да съблюдават разпоредбите и правилата на Европейски Съюз. По думите му Сърбия и Черна гора може да се причислят към Европейски Съюз преди 2025 година.
По думите му всички страни си сътрудничат и всички схващат значимостта и стабилността на Западните Балкани и за Европа.
Работим интензивно. Не е елементарно, сподели той.
По думите му всички страни от района поставят старания да вървят в вярната посока и даде за образец Сърбия, Черна гора и Македония.
Таяни обаче посочи, че правилата, на които Европейски Съюз държи, са битката с корупцията, върховенството на закона, свободата на медиите.
Имаме правила и всички страни би трябвало да ги съблюдават.
Накрая Таяни разяснява и вътрешната обстановка в Италия. По думите му напускането на Европейски Съюз ще е неточност. Трябва да почитаме разпоредбите. Може да променим Европейски Съюз, само че това не значи, че би трябвало да унищожим Съюза, сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ОТ ИСТОРИЧЕСКАТА СРЕЩА В СОФИЯ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР