Трябва да работим още по-добре. Благодаря на хората, че избраха

...
Трябва да работим още по-добре. Благодаря на хората, че избраха
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Не съм очаквал, че ще спечеля с такава разлика


„ Трябва да работим още по-добре. Благодаря на хората, че избраха мен с подобен резултат и че гласоподаваха за моите оферти. Не съм очаквал, че ще печеля с такава разлика. “ Това съобщи Борислав Михайлов, откакто бе определен за четвърти път за президент на Българския футболен съюз, съобщи кореспондент на БГНЕС. На днешния осми постоянен Конгрес на централата Михайлов реализира безапелационна победа над своите съперници – Любослав Пенев и Ивайло Дражев, получавайки 463 гласа от общо 504 действителни.

„ Вие всички сте очевидци на нашето ръководство. Вие ме познавате доста добре. Аз ще върша това, което съм правил до момента. Вие всички видяхте циркове, само че най-после се стига до подобен резултата. Първата ми победа беше най-трудна “, разяснява Михайлов.

„ Винаги е добре да имаш мощна позиция. Но гласуването на хората сподели, че на този стадий нямаме опция. Емоцията е поради доверието на хората. Тя е обвързвана и с това, че излизат против мен и някогашни сътрудници. Няма да разясня държанието на Пенев.

Михайлов разяснява и решението на Наско Сираков да напусне Изпълкома на БФС. „ Наско преди няколко дни показа, че може би няма да желае да е в Изпълкома, а Г-н Ганчев не е бил в последните година и половина. Наско самичък реши, че не желае да бъде включван. Това е негово решение, което аз почитам. Не желая да влизам в полемики “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР