Трябва да преведем страната през кризите, вместо да си броим

...
Трябва да преведем страната през кризите, вместо да си броим
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Хората очакват от нас да преведем страната през всички кризи, а не да има свади на момчешко ниво

Трябва да преведем страната през рецесиите, вместо да си броим министрите и зам. министрите. Голяма част от администрацията е назначавана в това число по времето на ГЕРБ. Когато ГЕРБ споделят, че нямат нищо общо с това държавно управление, звучи меко казано необичайно, тъй като те имат много мощно въздействие. Това сподели по Българска национална телевизия Ивайло Мирчев, народен представител от ПГ „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

„ Демократична България “ има Атанас Славов и той е комплициран там с цел да подсигурява конституционните промени. В момента, в който конституционните промени на някой му хрумне да ги опраска, Атанас Славов си потегля. Това има „ Демократична България “. Нямаме никакви други министри, нямаме някой, на който по характерен метод да се демонстрира в самото държавно управление “, сподели Ивайло Мирчев.

Той уточни, че надали ще има преконфигуриране на държавното управление преди ротацията.

„ Никой в тази настройка от всичките партии, подкрепящи държавното управление, не е с чувството, че доста ще се харесваме и доста ще се обичаме. През годините тези партии не са се харесвали изключително. Но хората чакат от нас водачество и да преведем страната през всички тези рецесии, а не да има свади на момчешко равнище. Единственото, което ни вълнува е да си свършим работата по целите, които сме декларирали “, добави депутатът.

Според Ивайло Мирчев на престижа на акад. Николай Денков и Мария Габриел се гради огромна част от държавното управление сега.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР