Трябва да помогнем на всеки един човек, защото имаме необходимия

...
Трябва да помогнем на всеки един човек, защото имаме необходимия
Коментари Харесай

Борисов: Редиците на нашите политически опоненти са пълни с провалили се политици


Трябва да помогнем на всеки един човек, тъй като имаме нужния запас. Избори след избори в продължение на 10 години хората постоянно избираха ГЕРБ, тъй като ние оправдахме доверието им. Те ще не престават да ни поддържат единствено в случай че им покажем, че сме си взели поука от грешките си. Редиците на нашите политически съперници са цялостни с провалили се политици, само че все пак те желаят да ни съборят и още веднъж да дойдат на власт. За тях е най-важно да имат власт, до момента в който ние желаеме да създадем живота на хората по-добър. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на Националната работна среща на Политическа партия ГЕРБ, която се организира през днешния ден в НДК.

„ Свършихме повече работа, в сравнение с която и да е друга партия преди нас. Успяхме да сторим всичко това бързо и елементарно, тъй като нашите прародители не бяха създали нищо “, сподели Бойко Борисов. По думите му ГЕРБ към момента е първа политическа мощ, само че поддръжката за партията понижава. „ Трябва да се съпротивляваме на нашите съперници и подправените им вести. Няма значение кой е сбъркал, всичко се написа на ГЕРБ “, изясни Борисов.

Председателят на ГЕРБ посъветва всички присъстващи да подчертават какво е направено до този миг. „ Никога не е имало толкоз огромна битка с корупцията. Контрабандата от 34% стана 5%. Намалихме с 7% външния дълг. Направихме Автомагистрала „ Тракия “, „ Струма “, следва да приключим и „ Хемус “. Санирахме хиляди блокове, направихме метро, направихме Южната дъга “, ремонтирахме „ Витошка “. Няма град, в който нещо да не е направено “, акцентира още той. Борисов добави, че Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз е било най-успешното такова до момента и показа, че през март месец ще бъдат направено едновременно нови пет копки на Автомагистрала „ Хемус “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР