Трябва да питате г-н президента дали се е обаждал на

...
Трябва да питате г-н президента дали се е обаждал на
Коментари Харесай

Асен Василев призова служебния кабинет да внесе проектобюджет за 2023 г.

Трябва да питате господин президента дали се е обаждал на някого, съобщи някогашният финансов министър по отношение на интригата към спортна комисия
„ Доколкото разбрах президентът е споделил, че в Народното събрание би трябвало да се коват закони, а не интриги. Аз  съм изцяло склонен с него и приканвам служебния кабинет да изпрати бюджета. С наслаждение бихме разгледали бюджета и бихме се погрижили за сигурността на българските компании, на българските жители през идната година “. Такъв беше коментарът на депутатът от „ Продължаваме промяната “ и някогашен финансов министър  в кабинета „ Петков “ Асен Василев във връзка рецензията на президента по отношение на разразилия се скандал към избора на ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и обвиняванията от страна на Политическа партия, че е имало напън от страна на служебния кабинет и президентството, които са попречили отпред на комисията да застане някогашният състезателен министър Радостин Василев.

На въпрос наясно ли е Василев кой тъкмо от президентството се е обаждал в Народното събрание, той отговори по този начин:

„ Трябва да питате господин президента дали се е обаждал на някого. Нямам никаква визия за такива кухненски неща и в действителност това не е най-важното за българските жители. Най-важното за българските жители е да се внесе бюджет, който ние да разгледаме. Да се подсигурят обществените заплащания, да се подсигури, че цената на електрическата енергия за бизнеса ще остане до 250 лв. на мегаватчас, да се продължи този висок растеж на стопанската система, който имаме. Както знаете предходната година 7,6% първо тримесечие, над 5% имаме растеж на стопанската система макар всичките рецесии. Всичко това е най-важното, върху което би трябвало да се концентрираме. Другите неща са безусловно маловажни “.

На журналистическа забележка, че в действителност сюжетът с Радостин Василев е бил стартират от „ Продължаваме промяната “ и не е ли това конспирация, той посочи следното:

„ Сюжетът, доколкото знам, беше стартират с това, че Движение за права и свободи внезапно мощно се заинтересува от Комисията по спорт “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР