Трябва да останете в дома си под карантина? Ваканцията ви

...
Трябва да останете в дома си под карантина? Ваканцията ви
Коментари Харесай

Превърнете карантината в празник: ето няколко идеи

Трябва да останете в дома си под карантина? Ваканцията ви беше анулирана поради ковид? Имаме няколко съвета по какъв начин да си починете вместо да се изнервяте. Довиждане скука, здравей домашно благополучие!

Запомнете: всичко е в метода

Бързото разпространяване на ковид в действителност може да ни скапе положителното въодушевление, изключително в случай че резервираното пътешестване се анулира. Или в случай че бъдем сложени под карантина. Това ли се случи с теб? Най-важното е по какъв начин да методите към тази обстановка. Ако се ядосате или разстроите, това единствено ще утежни нещата. Вместо това, стига да не сте заболели, би трябвало да се наслаждавате на свободното си време и да запазите положителното си въодушевление.

Първите дървета скоро ще цъфнат – зимата скоро ще свърши. Използвайте времето и приведете градината си във форма или се погрижете за цветята на балкона си. А когато слънцето напече, сложете си слънчевите очила, послушайте музика и си представете, че сте на плаж.

Кога скоро сте имали време да седнете на дивана и да прочете обичана книга или тези пътеписи, които седят на рафта от епохи? Почивката вкъщи прави това допустимо! Научете за други страни – това сигурно ще ви помогне да планирате идната си почивка след ковид.

Обичате спа почивки? Отпуснете във ваната вкъщи – може да си извършите ароматна вана или домашна маска за лице. След това се отпуснете и мислете за нещо прелестно.

Супермаркетите остават отворени, тъй че за какво да не опитате да сготвите нещо ново? Потърсете предписания за специалитети и се заемете с готвенето им. Или забъркайте няколко коктейла, с цел да ви пристигна празнично въодушевление.

Най-хубавото нещо, когато отиваме на отмора в действителност е да можете да мързелувате, да се успокоите и да не вършиме нищо. Защо да не опитате това и вкъщи? Със сигурност ще Ви се отрази добре! /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР