Трябва да направим така, че в ЕС да не отиват

...
Трябва да направим така, че в ЕС да не отиват
Коментари Харесай

Валери Симеонов Беше Изчезнал От Публичното Пространство, Но Се Завърна С Гръмко Изявление За Мутрите!

" Трябва да създадем по този начин, че в Европейски Съюз да не отиват хора, които да подвигат шумотевица до небесата, когато към този момент нещо е признато. Пакетът " Макрон " е в действителност пакетът " Мобилност ", който е от четири години. Нашите евродепутати подвигнаха звук, когато започнаха да го преглеждат ", съобщи Симеонов. Той добави, че еднакъв е казусът и с Истанбулската спогодба, която се дискутира от години, само че евродепутатите ни излезли от заспалост, когато към този момент е влезнала за разискване.

На въпрос по какъв начин ще разяснява националистическите гласове, Симеонов съобщи, че това са оздравителни процеси за Европа, тъй като мигрантската рецесия е събудила съпротивителните процеси на страните, което е довело до политически промени извели на напред във времето партиите, защитаващи националните ползи. " Бежанската рецесия беше провокирана от страни, които са надалеч от Европа, спорът бе жарък точно от Съединени американски щати. За мен всички бежанци трябваше да бъдат натоварени и изпратени в Съединени американски щати ", безапелационен бе водачът на НФСБ.

Той добави, че доста се гордее с оградата на границата ни с Турция и е тя е станала факт точно след концепция на НФСБ. Това било и персонална идея за него, която е една от най-стабилните в Европа и всички външнополитически посетители ги водят точно на оградата, с цел да се види по какъв начин се пази границата. Симеонов акцентира, че точно до момента в който е бил вицепремиер са направени и промени, с цел да може оборудването да е финансово обезпечено от бюджета и да се поддържа.

Симеонов добави още, че едно от нещата, с които се гордее са дисциплиниращите дейности за шума по курортите ни, в резултат на което са влезнали 60 милиона повече в държавния бюджет единствено за два месеца във Варна и още десетки милиони за две години от другите курорти. " Най-важното е, че потвърдих, че страната е по-силна от мутрите ", съобщи Симеонов, като добави, че всички негови дейности до този миг са били единствено и само в интерес на дребния и междинния бизнес.

Голямата борба, която му следва е с наклонността за монополизиране на стопанските системи. " В Брюксел има 4000 лобистки офиса ", акцентира Симеонов, който е лидер на листата за идния евровот, което прави и тази идея още по-трудна.

За това дали Патриотите са можели да имат повече триумф, в случай че се бяха обединили, Симеонов съобщи, че би трябвало да се прави разлика сред, тези които единствено приказват и тези, които правят работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР