Трябва да му го признаем на Захари Карабашлиев, че умее

...
Трябва да му го признаем на Захари Карабашлиев, че умее
Коментари Харесай

Захари Карабашлиев се завръща с повест

Трябва да му го признаем на Захари Карабашлиев , че умее доста добре да придвижва читателите си в света на героите си. А това може да удостовери всеки, който се е докоснал до романите " 18% Сиво " или " Хавра " .


Голямата борба за Космоса и кой ще я завоюва

Съревнованието сред Илон Мъск, Джеф Безос, Ричард Брансън и Пол Алън

На книжния небосвод обаче се задава нещо ново от него и този път няма да бъде нито толкоз обемно, нито толкоз объркано. Става дума за повестта " Жажда " . В 112 страници Захари Карабашлиев ще ни опише за млад мъж, оживял след тежка злополука. Той е прикрепен към болничното легло и няма нищо друго, с изключение на своя по-възрастен " приятел по легло ".

" Жажда " опълчва предишното с сегашното, разговорливият възрастен човек с безмълвният и нихилистично надъхан юноша. Двамата въпреки всичко намират общи тематики и като на смешка се задълбават в диалози за любовта, омразата, хубостта.

 Снимка 389201

Ще разберем, че всеки се мисли за друг от другите, само че има нещо, което ни свързва - жаждата. Според самия създател повестта е въодушевена от действителна история.

Книжката ще бъде с акварелни илюстрации, дело на илюстратора Дамян Дамянов . Очаква се " Жажда " да бъде налична в книжарниците в края на ноември (или началото на декември). Коричната цена на изданието е 14 лева, само че при онлайн поръчка от уеб страницата на Ciela е 11,20 лева


Какво ни дебне в " Светът на Вещера "

Нещо като енциклопедия на всички герои и същества от поредицата за " Вещерът "

От издателството разясняват, че първите 200 поръчани копия ще бъдат с подпис от Захари Карабашлиев и Дамян Дамянов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР