„Трябва да можем да направим разграничение между руския народ един

...
„Трябва да можем да направим разграничение между руския народ един
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Руският народ и режимът, навлязъл на чужда територия, трябва да се разграничават

„ Трябва да можем да създадем разграничаване сред съветския народ един режим, който нападателно влезе на непозната територия “, сподели евродепутатът Илхан Кючюк в студиото на „ Тази неделя “. „ Руският народ би трябвало да е интегрална част от европейската просвета “, счита Кючюк.

„ Европа реагира доста съответно на войната в Украйна, тъй като включи и един пакет, който е в поддръжка на военната протекция на страната на стойност 450 млн. евро с концепцията да станат 1 милиарда “, сподели Кючюк.

„ Ясно е, че войната ще има своите политически последици. Тук огромният въпрос е по какъв начин ще отговорим. Беше задействана значима инструкция – тази за краткотрайна протекция, която дава опция на украинските жители да пътуват умерено на територията на Европейски Съюз. Но би трябвало да се търсят стабилно модели за справяне с войната “, сподели още Кючюк.

Относно арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова, Кючюк сподели, че никой не е над закона, само че „ не би трябвало да се употребява реваншизма като политически прийом за премахване на съперници “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР