Трябва да излекуваме класната стая и увеличението заплата на учителите

...
Трябва да излекуваме класната стая и увеличението заплата на учителите
Коментари Харесай

КТ Подпрепа иска да излекува класната стая с увеличени заплати на учителите

Трябва да " излекуваме класната стая " и нарастването заплата на учителите не е задоволително , а е значимо и належащо. Такъв коментар направи президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов на юбилейната 10-та Национална отчетно-изборна конференция на синдикалната организация, отдадена на образованието и превъзмогване на компликациите пред българското учителство.

По думите на Манолов няма нещо в обучение, което да не е значимо, тъй като без обучение няма нищо - няма стопанска система, опазване на здравето, обществена политика, просвета и даже политика.
 Двойно повече възпитаници на дуално образование през 2020 година чака Вълчев
Двойно повече възпитаници на дуално образование през 2020 година чака Вълчев

То е потребно и за учащите, и за бизнеса, уверен е министърът

Образованието в България е задръстено с проблеми и съгласно шефа на синдикалната организация то е в рецесия в целия свят. Направихме образованието напълно подвластно от финансирането и в този момент берем плодовете , подчертава Манолов и добави, че желае учителите да бъдат щастливи .

В момента се води война за душите на нашите деца и в нея учителите имат извънредно значима роля . От учителите зависи дали децата ще бъдат обучавани и по тази причина волята, желанието, упоритостта е на всички нас, които участваме в този развой, означи Манолов.

Синдикалният водач не приема да се упрекват учителите, когато у дома нещо не ни е наред .
 Фандъкова уверена за градежа на детска градина и учебно заведение в
Фандъкова уверена за градежа на детска градина и учебно заведение в " Манастриски ливади "

Инвестициите са огромни и забележими, Следствен отдел към окръжна прокуратура има бюджет от над 75 млн. лв. за образование
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР