Трябва да избегнем фаворитизирането на определени райони за сметка на

...
Трябва да избегнем фаворитизирането на определени райони за сметка на
Коментари Харесай

Васил Терзиев: В София трябва да се избегне фаворитизирането на определени райони

„ Трябва да избегнем фаворитизирането на избрани региони за сметка на други и да увеличим това, което те биха получили, защото сега то е неуместно ниско “.

Това съобщи претендентът за кмет на София от „ Продължаваме промяната-Демократична България и „ Спаси София “ Васил Терзиев . Той добави, че районните кметства в столицата разполагат с към с най-много 400 000 лв. за настоящи поправки , а парите за просвета и поддръжка на детски площадки са още по-малко.  

Той дефинира като предпочитани планове тези за Околовръстния път , който би трябвало да бъде приключен, както и свързването на Северната дъга и околовръстното с кварталите „ Обеля “ и „ Люлин “ , Булевард „ Копенхаген “, ул. „ Филип Куте “.

По думите му доста значимо е да се продължи и с построяването на метрото , а вътрешните и външните кръгове на столицата да бъдат завършени.

„ Канализацията е друга наболяла тематика за софиянци. Не е обикновено град като София, който има искания да бъде съвременна и европейска столица, да има толкоз доста региони, които страдат от проблеми с канализацията “.

Той добави, че ще се бори за това във всеки един столичен квартал да бъдат основани „ зелени оазиси “, където фамилии с деца да могат да отидат и да употребяват за отдих или спорт

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР