Трябва да имаме предвид, че Владимир Путин Владимир Путин -

...
Трябва да имаме предвид, че Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Политолог: Путин вече е историческа личност в руското съзнание

Трябва да имаме поради, че Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила в съветското схващане към този момент е една историческа персона заради това, че той възвърне съветската държавност, върна Русия на международната сцена на политиката и не на последно място – връщането на Крим. Това сподели пред БНР политологът Тодор Тодоров.

Националната идеология на Русия сега е такава, че тя прави едно празненство сред Путин, Русия и родината. Когато има такава идеология, в която Путин е родината – това прави нелегитимни всевъзможни опозиции в Русия, тъй като да бъдеш срещу Путин, значи да бъдеш срещу Русия, да бъдеш предател, съобщи политологът.

Според анализатора претендентите на изборите са маргинални фигури в Русия: "Руският нрав е друг. Фигурата на Путин е несъмнена. Да не приказваме за другия претендент Павел Грудинин, който е претендент на Комунистическата партия. Освен това се приказва доста, че той е гласен за министър на земеделието в идващия кабинет ".

По думите му недоволството в страната е доста мощно и проблемите от обществено и икономическо естество са доста изострени. Това, което се вижда извън, е една маска, а в това време вътре в страната ситуацията е доста тежко. Не е ясно по какъв начин Путин ще подходи към бъдещите си години на ръководство. Той няма някаква по-определена визия за това какво би трябвало да се случва в страната. Трудно е да се създадат някакви прогнози, само че към този момент стартира да се мисли за постпутинова Русия, съобщи Тодоров.

Владимир Путин ще навлезе в мавзолейния си мандат, след който ще стартира "епохата след Путин ", предвижда Тодоров. Русия след Путин е Путинова Русия, т.е. самият Путин към този момент мисли за ерата след себе си и се мисли за произвеждането на нов хайлайф, който обаче ще продължава да мисли в линията Путин, сподели още Тодор Тодоров.

Според Тодоров абсурдът с съветския разузнавач Сергей Скрипал няма да се отрази на избора на Владимир Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР