Трябва да имаме предвид, че Владимир Путин в руското съзнание

...
Трябва да имаме предвид, че Владимир Путин в руското съзнание
Коментари Харесай

Т.Тодоров: Путин вече е историческа личност в руското съзнание, което прави всякакви опозиции нелегитимни

" Трябва да имаме поради, че Владимир Путин в съветското схващане към този момент е една историческа персона, заради това, че той възвърне съветската държавност, върна Русия на международната сцена на политиката и не на последно място – връщането на Крим ". Това сподели политологът Тодор Тодоров в изявление за предаването „ Преди всички “.

" Националната идеология на Русия сега е такава, че тя прави едно празненство сред Путин, Русия и родината. Когато има такава идеология, в която Путин е родината – това прави нелегитимни всевъзможни опозиции в Русия, тъй като да бъдеш срещу Путин, значи да бъдеш срещу Русия, да бъдеш предател ", добави политологът.

Според анализатора, претендентите на изборите са маргинални фигури там: " Руският нрав е друг. Фигурата на Путин е несъмнена. Да не приказваме за другия претендент Павел Грудинин, който е претендент на комунистическата партия. Освен това се приказва доста, че той е гласен за министър на земеделието в идващия кабинет ".

По думите му недоволството в страната  е доста мощно и проблемите от обществено и икономическо естество са доста изострени: " Това, което се вижда извън, е една маска, а в това време вътре в страната ситуацията е доста тежко. Не е ясно по какъв начин Путин ще подходи към бъдещите си години на ръководство. Той няма някаква по-определена визия за това какво би трябвало да се случва в страната. Трудно е да се създадат някакви прогнози, само че към този момент стартира да се мисли за постпутинова Русия ".

Според Тодоров, абсурдът с съветския разузнавач Сергей Скрипал няма да се отрази на избора на Владимир Путин.  

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР