Трябва да има референдуми. Това е смисълът на демокрацията. Който

...
Трябва да има референдуми. Това е смисълът на демокрацията. Който
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Депутатите се страхуват от референдуми

„ Трябва да има референдуми. Това е смисълът на демокрацията. Който го е боязън от референдуми, значи или няма причини, или по принцип е страхливец и измамник. А съответно във връзка с този референдум, аз съм за това да има евро и ще направя всичко допустимо аргументирано да защитя тази теза ". Това написа шоуменът и водач на партия Има Такъв Народ Слави Трифонов във Фейсбук.

Постът му е малко откакто депутатите не одобриха решението да бъде извършено национално допитване за еврото, препоръчано от партия „ Възраждане ".

Според Трифонов, най-големият боязън на депутатите е провеждането на референдуми. Когато питат хората на избори, дават обещание всичко, само че съумеят ли да влязат в Народното събрание, хората престават да бъдат значими и думата " референдум " става доста рискова дума, написа Трифонов.

Той напомня извършеното национално допитване, провокирано от неговото придвижване. „ Ние произведохме референдум. Събрахме седемстотин хиляди подписа, гласоподаваха три милиона и половина души, тогавашните политици заметоха референдума под килима и този референдум стана повода в този момент да съществува Има Такъв Народ и аз да не преставам да се боря с вятърни мелници ", написа Трифонов. Той изяснява, че е за въвеждане на еврото, само че ще пази тезата си с причини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР