Трябва да има редовно правителство, а не избори. Как ще

...
Трябва да има редовно правителство, а не избори. Как ще
Коментари Харесай

Борисов: По-вероятно е правителство с някой трети мандат

Трябва да има постоянно държавно управление, а не избори. Как ще бъде конфигурирано - дали с първия, дали с втория мандат. По-вероятно е държавно управление с някой трети мандат, тук би трябвало да се ангажира и президентът. Третият мандат би трябвало да отиде там, където ще има държавно управление и това би трябвало да се изговори при президента от водачите на партиите, кое поемат като ангажимент, съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той акцентира, че задачата на ГЕРБ не са избори.

" Няма по какъв начин да се пречупим - нито те, нито ние, това ме води към третия мандат. Рисковано е с първия мандат, само че ние ще предложим държавно управление, би трябвало да създадем държавно управление с третия мандат ", акцентира Борисов. По думите му водещата роля сега е на президента.

Борисов удостовери, че идната седмица, във вторник, ще се организира среща сред ГЕРБ и " Продължаваме Промяната ", като ГЕРБ ще бъдат показани от Десислава Атанасова, Кирил Ананиев, Деница Сачева и Делян Добрев.

" Отиваме на тази среща доста отворени, това е добра първа стъпка. Оценявам на 100 % шанса да бъде образуван постоянен кабинет. Единственото, което остава, е да вършим болшинства по третия мандат. Това, че президентът даде време, е плюс ", добави Борисов, като назова сходен сюжети отговорно държавно управление.

" Парламентът сега работи съвършено, страхотни заместник-председатели ", съобщи Борисов.

По думите му никой на процедура няма доверие сега на машините.

" Предлагаме смесеното гласоподаване, до момента в който българите не си върнат доверието в машините ", сподели още Бойко Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР