„Трябва да има промяна, обществото ни страда от липсата на

...
„Трябва да има промяна, обществото ни страда от липсата на
Коментари Харесай

Нинова разкри от какво страдат българите

„ Трябва да има смяна, обществото ни страда от неналичието на правдивост “. Това съобщи през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във встъпителните си думи на кръглата маса на тематика: „ Идейните, политически и организационни провокации пред БСП”, съобщи БГНЕС.

В полемиката вземат участие политолози, анализатори, членове на партийното управление, измежду които социолозите Живко Георгиев, Стефан Георгиев, политолозите Борис Попиванов, Страхил Делийски, Александър Димитров, членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия Крум Зарков, Галин Дурев, Боян Балев и други.

„ За нас въпросът има ли ляво и дясно и би трябвало ли да ги има, има своя отговор: Да, има ляво и дясно и те са наложителни и могат да се отделят “, уточни Нинова.

„ За нас е доста значима справедливостта, тъй като обществото ни страда от възприятието за неналичието й. Друг аршин - да се оказва помощ на бедните, слабите, безпомощните, от които сме лишени. Третият значим принцип е за равните благоприятни условия - да се даде на всеки еднакъв старт, изключително за младежите “, акцентира Нинова.

„ И още един принцип - да бъдеш свободен човек. Колко са такива хора в България “, запита водачът на Българска социалистическа партия.

„ Трябва да върнем тези изконни полезности в страната ни и да ги наложим - по тази причина разчитаме на младежите, наложителна е смяната в България “, сподели тя по време на словото си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР