Трябва да има проект, който да защитава евроатлантическите ценности и

...
Трябва да има проект, който да защитава евроатлантическите ценности и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Това, което имаме за последните 10 месеца, е най-големият срив, който ГЕРБ е получавал

„ Трябва да има план, който да пази евроатлантическите полезности и да не бъде популистки, а с дейности и резултати “. Това сподели в предаването " Лице в лице " във връзка учредяването на новия политически план " Републиканци за България ".
„ Това може би ще бъде първият народен план, който ще даде представителност още през цялото време на всички етнически групи “, сподели Цветанов. „ Целта ми е да обединим всички демократично мислещи десни гласоподаватели. Да покажем, че един народен план може да бъде план на всички без значение от тяхната възраст. Хората да бъдат качествени, образовани и професионално осъществили се “, изясни още той.
 Цветанов: Следващ мандат с министър председател Борисов няма да има Цветанов: Следващ мандат с министър председател Борисов няма да има
Структурите на Съюз на демократичните сили в Пловдив и региона се причисляват към плана на Цветан Цветанов Републиканци за България. Това оповестиха на прес...
Цветанов разяснява митингите и ексцесиите, до които се стига. Според него хора, които желаят това статукво да се резервира, са вкарали провокаторите в митингите.
„ Много бързо и съответно трябваше да се реагира, тъй като има способи, с които да изведеш самостоятелно всеки един от тези провокатори. Нямаше да се стигне до консолидация на тези провокатори, след което те изчезнаха. Всъщност бяха арестувани почтени хора и пострадаха служители на реда. Полицаите бях жертва на разпорежданията, което даваше висшето професионално управление “, на мнение е някогашният вътрешен министър.
Той направи и оценка на ръководството на ГЕРБ. „ Липсата на бистрота в ръководството. Това, което се случва с тези спомагателни 5 милиарда лв. – някой желае тези средства да бъдат усвоявани по-бързо, тъй като знаят, че в идващите държавни управления ще има тежки процеси и тежки политически решения, с цел да се вършат и промени “, разяснява Цветан Цветанов.
„ Това, което имаме за последните 10 месеца, е най-големият срив, който ГЕРБ е получавал през всичките тези години. Пострадаха доста от същинските симпатизанти на ГЕРБ, които бяха поставени под общ знаменател “, добави той.
 Колекция Цветан Цветанов - най-хубавото от 2020-та Колекция " Цветан Цветанов " - най-хубавото от 2020-та
Има доста безсмислени неща, които човек може да колекционира, само че същинският колекцинер е оня, който избира най-безсмислените и продълж...
Във връзка с „ Апартаментгейт “ Цветанов съобщи, че е бил правилен и е постъпил вярно. „ Знаех, че сюжетът за моето дискредитиране беше изработен година и половина преди този момент. Исках да няма никакви подозрения в инспекциите, които би трябвало да бъдат осъществени. Знаех, че аз повече в ГЕРБ едва ли ще мога да остана при тази среда на работа “, разяснява Цветан Цветанов. Той даде образец с това, че шест месеца преди евроизборите Харизанов се е хвалел, че ще поеме функционалностите му в партията като организационна активност. „ Томислав Дончев също е споделял, че има предпочитание да бъде зам.-председател на партията. Аз преглътнах всичко. Знаех, че всичко това върви като развой, само че желаех да реализира следващата победа като ръководител на предизборния щаб и тогава да отида при Борисов, да му заявя всичко и да споделя моите решения “, изясни Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР