Трябва да има предсрочни избори, това управление трябва да бъде

...
Трябва да има предсрочни избори, това управление трябва да бъде
Коментари Харесай

Христо Иванов: Г-н Борисов е изпаднал в една много тежка загуба на връзка с реалността.

Трябва да има предварителни избори, това ръководство би трябвало да бъде заменено. Готови сме за тези предварителни избори, жителите са подготвени за тези предварителни избори. Това сподели по Българска национална телевизия съпредседателят на ”Демократична България ” Христо Иванов.
" Г-н Борисов е изпаднал в една доста тежка загуба на връзка с действителността. Живее в някакъв таен свят, време му е за отмора явно ", сподели Иванов.

По думите му и без да има митинги се обрисува обстановка, в която " близо половината, в случай че не и над половината субекти в идващия парламент ще бъдат нови марки, в случай че не нови лица ".

" Демократична България " ще бъде там и ще търси ново болшинство, което да рестартира българската демократична система, съобщи Иванов.

Как ще се развие тази вълна от митинги не мога да кажа, само че на улицата излизат хора, които не са част от нормалните политизирани групи жители. Излизат хора, които са представители на най-различни бизнеси, които към този момент виждат в идната зима един извънредно сложен интервал за себе си и които търсят отговор на това по какъв начин България може да се върне на траекторията на напредък и разцвет, сподели съпредседателят на " Демократична България ".

Той посочи, че митингът в парк " Росенец " е " част от една поредност от правни дейности за това целия този възел от неистини и престъпления, който съставлява " Росенец ", в това число нефтобазата, която е до него на " Лукойл " да бъде развързан ".

Съпредседателят на " Демократична България " сподели, че има подозрения за " Лукойл ", " че българските управляващи са се отказали от суверенитет върху нефтената база в " Росенец " в рамките, на която е обособено това имение на Доган и че не се събират всички налози от " Лукойл " и не се управлява кой, какво и какъв брой внася ".

Ние водим много дългогодишно изпитание да осъдим Национална агенция за приходите да ни даде ревизионно актови във връзка с " Лукойл ", съобщи Иванов.

" Отидохме в парк " Росенец " не да дразним НСО, отидохме като български жители, които посещават български бряг и българска държавна земя, с цел да покажем, че това е държавна земя и да подготвим нашите правни дейности да желаеме достъп до тази държавна земя, откакто има обществена благосъстоятелност на брега, до нея всеки български жител и по суша би трябвало да може да му се обезпечи път ", съобщи Иванов.

По думите му българската прокуратура се е трансформирала в политически състезател.

" Отмени презумцията за невиновност, за което ние ще сезираме Европейската комисия. Занимава се с политически офанзиви и ежедневна тирада на омразата през устата на основния прокурор. Публикува доказателства изборно, безусловно отвън всевъзможен стандарт на наказателния развой ", сподели Иванов.

Според депутатът прокуратурата би трябвало да бъде изведена от правосъдната власт и сложена под ясна демократична отчетност.

Главният прокурор дефинитивно загуби претенцията да бъде на тази служба, когато сподели, че не си е предизвикал да чете това, което разгласява Божков и че няма да проверява, съобщи Иванов.

Виждаме зверско безвластие от страна на прокуратурата и по тази причина Гешев би трябвало да си върви. Трябва да бъде заменен и по-късно прокуратурата да бъде коренно реформирана, с цел да няма идващ Гешев, безапелационен бе той.

Според Иванов ръководството няма безусловно никакъв запас да обезпечи влизане в Еврозоната, тъй като това значи доста тежки промени, които тези хора не могат да създадат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР