Трябва да има обща европейска отбрана, защото Европейският съюз има

...
Трябва да има обща европейска отбрана, защото Европейският съюз има
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Българският офицер и войник не получават дължимото уважение и признателност

Трябва да има обща европейска защита, тъй като Европейският съюз има потребност от лични отбранителни сили и би трябвало да оформи лично виждане по архитектурата на сигурността в световен мащаб. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов на среща с представители на ръковоство и членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса. В срещата взеха присъединяване и претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България " Емил Георгиев, народните представители доцент Николай Цонков и Таско Ерменков, членът на ИБ на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и някогашният депутат Славчо Велков.

" Искам да изразя своето огромно почитание и признателност за решението ви да подкрепите коалиция „ Българска социалистическа партия за България " на тези избори. За нас тази поддръжка е значима, тъй като борбата е освен за бъдещето на Европа, само че тя има и мощно национално значение. Убеден съм, че дружно можем да допринесем за смяната в България, като създадем първата крачка на 26 май, в №18 в бюлетината ", обърна се Калоян Паргов към представителите на запасното войнство.

„ Нашата цел е да спечелва справедливостта в този момент. В нашето общество има голям недостиг на правдивост. Всички вие, които сте служили почтено, безрезервно и сте отдали живота и здравето си за запазване границите и сигурността на нашата татковина, сте изпитали този недостиг след напускането на Българската войска. През последните десетилетия българският офицер и боец не получават дължимото почитание и благодарност за достойната си работа. Това е надълбоко незаслужено и би трябвало да се промени ", уверен е водачът на Българска социалистическа партия - София.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР