Трябва да има някакъв тип преструктуриране и реорганизиране. Това заяви

...
Трябва да има някакъв тип преструктуриране и реорганизиране. Това заяви
Коментари Харесай

Бойко Пенков пита защо частните болници не протестират

Трябва да има някакъв вид преструктуриране и реорганизиране . Това съобщи пред Нова телевизия заместник-министърът на опазването на здравето Бойко Пенков .

Всяка болница би трябвало да си прави доста добре сметка на парите, които има , съобщи Пенков и запита за какво частните лечебни заведения не стачкуват .

Трябва да се подсигурява лекуването на болния, по мнението на Пенков. Държавата ще оказва помощ на кметовете в преструктуриране на общинските лечебни заведения.

Искаме да стабилизираме това, което е работещо , посочи Пенков.

С дребното пари в опазването на здравето, се вършат чудеса, съгласно него. Пенков акцентира, че имаме доста положително опазване на здравето. Редовно се финансират лечебни заведения. Годишно страната дава 6 милиона лв. на лечебните заведения в отдалечените места , сподели Бойко Пенков.

 Общинските лечебни заведения стачкуваха за час
Общинските лечебни заведения стачкуваха за час

Граждани поддържаха лекарите си под лозунга: " Спрете унищожаването на общинското опазване на здравето "

Припомняме, в понеделник - 15 януари 2018 година представители на общинските лечебни заведения в цялата стачкуваха за час . Причината за недоволството на работещите в голям брой общински лечебни заведения са забавени заплати, неприятни условия на труд, подбудени от недофинансиране от страната.

 Всички общински лечебни заведения са застрашени
Всички общински лечебни заведения са застрашени

Д-р Неделчо Тотев: Преструктуриране на български значи закриване

Час преди авансово оповестения митинг от Здравното министерство оповестиха на медиите, че дават 28,5 млн. лв. за над 100 болниц и, някои от които са в отдалечени и мъчно налични планински региони.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР