Трябва да има национално съгласие по темата за продажба на

...
Трябва да има национално съгласие по темата за продажба на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Трябва да се съдим с ЕК за продажбата на земя на чужденци

Трябва да има национално единодушие по тематиката за продажба на земя на чужденци. Земята е национално благосъстояние. Гърция и Унгария пазят националните си ползи и са декларирали, че няма да извършват наредбите на Европейска комисия и ще си заплащат санкциите. ГЕРБ като чуят, че нещо идва от Брюксел и са подготвени на всичко. Трябва да седнем, да се разберем и да кажем, че ще се съдим, само че ще защитим земята си.

Това сподели в предаването "Още от деня " депутатът от "БСП за България " Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила. Българска социалистическа партия не желае да се продава земя, даже на жители на страни членки на Европейски Съюз. Няма нищо ненормално да се съдим с Европейска комисия. Ние сме пълноправни членове на Европейски Съюз и би трябвало да си пазиме ползите, сподели още той.

В страната царува безпорядък. Няма никаква тактика за развиването на България. Няма и управническа стратегия. Клас "Прослужено време " наложително би трябвало да остане. Това държавно управление няма визия по какъв начин да усили приходите. Готвят се митинги. Българска социалистическа партия застава зад българските служащи, както сме го правили постоянно до момента. Аз знам какво ще стане. Ще нарасне напрежението, ще се появи Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ще анулира решението за унищожаване на клас "Прослужено време ", хората ще му ръкопляскат и ще не помнят за нарастване на приходите, предвижда Стойнев.

Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила не е провеждала публични поръчки за 3 месеца. НДК е проблем на ГЕРБ. Българска социалистическа партия не им е отговорна за нищо. Две лобита на ГЕРБ се бият между тях, разгласи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР