Трябва да има мир и справедливост и за да има

...
Трябва да има мир и справедливост и за да има
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Българинът е търпелив, но като му писне става жесток

" Трябва да има мир и правдивост и с цел да има мир и правдивост, би трябвало да има нови избори ". Това сподели пред БНР шоуменът и водач на партия " ИТН " Слави Трифонов.
" Щом не се тревожат от това да има избори, щом са уверени, че хората доста ги обичат, отново ще ги изберат ", добави той.
Според Трифонов " живеем в реалност с овладени медии и овладян бизнес и това наподобява на комунизъм. 30 години след комунизма би трябвало да има нови избори... Властта развращава, безспорната власт развращава безусловно. Тези се развратиха безусловно. Време е за избори ".
" Давам ви изявленията единствено на вас, тъй като единствено вие сте свободни. В Българска национална телевизия сложиха Кошлуков, публичната телевизия работи като телевизия на ГЕРБ ", сподели още Трифонов.
Той счита, че българинът е толерантен, " само че като му писне, става нечовечен. Това ще се случи и в този момент. Ако те не го виждат, значи са недалновидни и не са за тази работа ".
Трифонов разяснява и събитията край плаж " Росенец ":
" Тези плажове не са частни. Трябваше незабавно да позволен хората, които желаеха да отидат там. Какво значи " сараите на Доган "? Трябва да има правда. Искам да съм част от страна, в която законът е на страната на държавността и в която не се самозабравят тези, които вземат властта ".
Трифонов изрази мнение, че митингът на хората е импровизиран.
" При митингите против Жан Виденов Българска социалистическа партия говореха същите нелепости. Властта ги кара да се държат по същия метод. Може би има провокатори, само че като цяло митингите са спонтанни ".
Запитан дали негови последователи също са били на митинга, Трифонов сподели:
" Имаме свободна телевизия и споделям това, което мисля. Ще се явим на избори, когато и да са те. Моето наличие или неприсъствие на площада не трансформира този факт. Аз бях в дребната си скромна кабелна телевизия. Моите сътрудници бяха на площада ".
 
А по какъв начин президентът изиска оставката на Борисов и Гешев вижте тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР