Трябва да има избори по най-бързия възможен начин. Държавата се

...
Трябва да има избори по най-бързия възможен начин. Държавата се
Коментари Харесай

Купувахте депутати с постове и биткойни, Делян Добрев смаза в ефир опорките на Лорер

Трябва да има избори по най-бързия вероятен метод. Държавата се намира в безпорядък. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Делян Добрев от ГЕРБ.

На въпрос дали от ГЕРБ са сигурни, че ще ги завоюват, Добрев призна, че от партията не са сигурни, само че било значимо хората да имат опция да кажат и заявят своята позиция.

" Слушаме в този момент Лорер, който повтаря опорките на " Промяната ". Семейството на господин Лорер може да живее добре, само че хората не живеят добре, аз всеки ден се срещам хора “, влезе в спор той с Даниел Лорер, който не спря да се хвали в своите десетина минути в предаването " Панорама ", какъв брой доста и какво били създали от Политическа партия по време на ръководството си.

" Гечев едно време направи пенсиите по 3000 лева Може и вие да ги извършите толкоз. Тези 3000 лева купуваха два хляба. Както сте тръгнали, още веднъж пенсиите ще купуват два хляба. Да не се оправдават с интернационалното състояние “, продължи разногласието си Делян Добрев.

" Какви смели депутати? Вие ги купувахте на кг. То не беше с постове, с биткойни... “, напомни Делян Добрев за търговията, която се вихреше в Народното събрание от Политическа партия.

Добрев разкритикува и точките в Плана за възобновяване. Според него, виновност носил Асен Василев, който още предходната година го бил спрял.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР