Трябва да е ясно, че почти никой не може да

...
Трябва да е ясно, че почти никой не може да
Коментари Харесай

Кеворкян: Слави не можа да се премери с Падишаха

" Трябва да е ясно, че съвсем никой не може да се премери с Падишаха при равни условия – той идва и ти завладява изявлението, това е неговият номер. Агресивен е – и би трябвало да нарушиш положителния звук, с цел да го укротиш, само че тогава той ще се направи на жертва /на медиите/ и отново ще завоюва, най-малко в очите на лековерните фенове.
Не можеш да го хванеш за вратовръзката и да го изведеш от студиото - доста е тежък.
А в случай че се примириш и се придържаш към нормалното каканижене, това на бърза ръка ще те трансформира във провинен в очите на публиката.
С него човек не може да се отпусне нито за момент, а и тамянът, който кади към себе си е толкоз пушлив, че елементарно може да замае главата ти ", съобщи Кеворк Кеворкян с обява в обществената мрежа във връзка изявлението на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов предходната седмица.
" Още с първите си думи примерно: „ С кого беседвам - с политик или с публицист? “ – цели да те принуди да си свалиш гащите. Ясно е, че по този начин желае да получи преимущество още при започване на диалога.
Отрязваш го незабавно, примерно по този начин: „ Слушайте въпросите ми и те ще ви подскажат с кого си имате работа “.
И продължаваш да навиваш бурмата: „ Всъщност разговаряте с Народа – подготвен ли сте за това, желаете ли го? Кажете му тогава напряко, какво съставлява България през днешния ден? “
Наивно е да се подпитва Падишаха за други хора – и то в тяхно неявяване. Това е доста комфортно за него – по този начин ще има опция да прикрива личното си неявяване от диалога.
Споменавай само и единствено него, събери всичко в него, връщай го към него самия, не му давай да изпълзи настрана от себе си.
Щом към този момент е пристигнал в студиото, спасението е да се приказва единствено за него, за всичко - през него ", добави Кеворкян. (цялата публикация четете тук.)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР