Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява

...
Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Български граждани умишлено са възпрепятствани да влизат в Северна Македония

Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всевъзможни вероятни способи

Това е, което от сутринта се случва по граничните пунктове сред България и Северна Македония. Български жители съзнателно са възпрепятствани да влизат в страната.

На фотографията виждате пояснение на македонските управляващи за какво не се позволява един българин на територията на страната. След три часа очакване в буферната зона сред граничните пунктове „ Гюешево ” и „ Деве хълм ”, наши съидейници от Вътрешна македонска революционна организация Кюстендил са върнати от граничните управляващи на Северна Македония назад в България. Причината е безумна, нелепа и смехотворна. А точно, че се считат за заплаха за националната сигурност и публичния ред в страната.

 May be an image of text that says `vehicles control has been issued) претставува упретставува закана за јавниот поредок, националната безбедност, jaBHOTO здравје или за мегународните односи на република северна македонија (Is considered to be a threat to the public order, national security, public health or the international relations of Republic of North Macedonia)`

Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всевъзможни вероятни способи. Доказателствата за това ги виждаме с очите си всички.

Няма по какъв начин случайници да ни споделят по кое време ще се покланяме. Няма по какъв начин някой да споделя на българите по кое време ще почитат своите герои и да ни вкарва в провокации и пропаганди.

Ангел Джамбазки
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР