Трябва да дадем добър знак, тъй като изчегъртването на ГЕРБ

...
Трябва да дадем добър знак, тъй като изчегъртването на ГЕРБ
Коментари Харесай

ИТН и ДБ разговарят за начините, не за целите


Трябва да дадем добър знак, защото изчегъртването на ГЕРБ е задача номер едно . Това съобщи депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов при започване на срещата им с " Демократична България " в Народното събрание за съставянето на кабинет.

Първата от поредицата диалози на Има Такъв Народ за поддръжка за ръководство започва в Народното събрание с четвъртата по величина парламентарна група - " Демократична България " .

Йорданов се надява срещата да протече умерено и елементарно , тъй като от тяхна позиция нямат разминавания в главните политически цели. Дори да имаме разлики, те са по метода на постигане до крайната цел , тъй че се надявам да препотвърдим едни на други главните цели, които имаме, които са общо-взето едни и същи, сподели Йорданов.

От своя страна съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов добави, че от предварителните избори Демократична България подобрили резултатите си, което било поредност от положителни знаци , които би трябвало да развият. Демократична България ще вземат участие в диалозите с позитивизъм, сила и чакат да беседват за това, което ги чака.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР