„Трябва да бързаме, трябва да преминаване към финализирани и изпращане

...
„Трябва да бързаме, трябва да преминаване към финализирани и изпращане
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Планът за възстановяване няма да дочака редовен кабинет

„ Трябва да бързаме, би трябвало да прекосяване към финализирани и изпращане към Брюксел. Надяваме се да подадем Плана “, безапелационен бе той.

По думите му има консенсус за това Панът за възобновяване да бъде изпратен.

„ Зависи от техническото време дали актуалният длъжностен кабинет ще внесе Плана за възобновяване и резистентност. Ще поставим това да се случи в идващите седмици “, увери той.

Прочитът му на диалозите с народните представители е следния: „ Не чух спънка да не изпратим Плана “.

„ В сферата на декарбонизацията и в областта на върховенството на закона поносим много рецензии и би трябвало да спрем да си заравяме главата в пясъка “, уточни Пеканов.

По думите му парите от Плана не са по риск, само че е време да ги поемем. „ Не би трябвало да рискуваме обаче плановете, те би трябвало да стартират “, посочи Атанас Пеканов.

Според него планът за „ Напоителни системи “ спъвал изпращането на Проекта. Четири наставления не отговаряли на европейските правила.

Пеканов обаче означи, че при внасянето на Плана ще останат няколко огромни въпроса – един от тях за въглищните централи.

Все още не са водени диалози с Пеканов дали ще бъде част от идващ длъжностен кабинет. Ако има потребност, би поел отговорност още веднъж.

Що се отнася до вероятен предстоящ план на Кирил Петков и Асен Василев - не бил разговарял за това с тях. Не би дал оценки за подобен план на този стадий. Като хора поддържа Василев и Петков, били огромни експерти. Пеканов работел добре с тях. Дали би се присъединил в подобен план - зависи от политиките.

Атанас Пеканов сподели няколко думи и за имунизациите. Според него те избавят животи, само че е нужно да се ускори осведомителната акция. Той прикани да се съблюдават и наложените противоепидемични ограничения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР