Трусовете в Обединените патриоти няма да спънат голямата коалиция и

...
Трусовете в Обединените патриоти няма да спънат голямата коалиция и
Коментари Харесай

"Атака": Трусовете в ОП няма да спънат коалицията и кабинета

Трусовете в Обединените патриоти няма да спънат огромната коалиция и кабинета, считат от " Атака ".

" Не намирам, че това е залогът, не е препинъкамъкът пред ръководството на страната, не би следвало, без значение от остротата, с която беше подложен този въпрос, това не е от значително значение за хода на ръководството в интервал, в който следва приемането на бюджета ", разяснява Явор Нотев след вота на съмнение.

Според него следва наложително нова среща в Обединени патриоти, вероятно събаряне на напрежението и нов процес в връзките в дребната коалиция. Въпреки тази прогноза, той е безапелационен, че Волен Сидеров няма да отстъпи от оценката си за казаното от Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания.

" Научавам, че Валери Симеонов е декларирал своето опрощение обществено, по време, когато тече дебатът в залата. Струва ми се, че това е ново събитие, което ще бъде разисквано по отношение на връзките в обединението и решенията за по-нататъшните дейности ", регистрира Нотев.

Не можел да разяснява обаче дали това ще докара до отдръпването на настояването за оставка от страна на " Атака " и до връщане на доверието пък от страна на НФСБ във връзка с Волен Сидеров. " Несъмнено, дали ще бъде във формата съдружен съвет, дали ще бъде среща на водачите и на цялата ПГ, следва такова решение, няма по какъв начин да се подмине подобен значим въпрос, който е злободневен ", добави Нотев.

Той обаче акцентира, че двата проблема не са идентични, тъй като думите на Симеонов са засегнали по непростителен метод цялото общество, а снетото доверие от Сидеров е било в прорез с правилника на групата и с съдружното съглашение.

" Не е извършено общо съвещание на групата, която да разяснява качествата като ръководител на Волен Сидеров ", подсети неговият народен представител. Снетото доверие от депутатите на Валери Симеонов по-скоро било единствено знак за позицията на тази партия. " По-скоро ще се търси решение в отбягване за в бъдеще на сходни скандални изявления, без значение от тематиката ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР