Трусовете и взаимните обвинения в малкия коалиционен партньор във властта

...
Трусовете и взаимните обвинения в малкия коалиционен партньор във властта
Коментари Харесай

Заместник на Валери Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!

Трусовете и взаимните обвинявания в дребния съдружен сътрудник във властта Обединени патриоти не престават. След като водачът на "Атака " Волен Сидеров непосредствено укори вицепремиера и ръководител на НФСБ Валери Симеонов, че е почнал дейности, които убиват българския туристически бизнес и даже го заплаши, че може да го в профил от поста, заместникът на Симеонов в партията Валентин Касабов иронизира държанието му и прикани: "Волене, излез от кино лентата! ".
"Ние си го познаваме Волен Сидеров от години, това е индивидът който постоянно бърка фантазията с действителността, изпада в някаква действителност и стартира да си фантазира ", отсече Касабов.
Като образец за една от фантазиите на Сидеров той уточни изказванието на водача на "Атака ", че бил направил Валери Симеонов политик, а истината била тъкмо противоположната. Касабов обаче беше безапелационен, че няма търкания сред сътрудниците в обединението, а просто ставало дума за изявления на Сидеров, които нямали нищо общо с действителността, тъй като ставало дума "за човек, който изпада в паралелна действителност ".
Сидеров е ръководител на парламентарната група на патриотите, само че пък от думите на Касабов стана ясно, че не влиза в ролята си. "Нещо не го зачитаме като водач, само че това не е разпад, тъй като ние сме разнообразни партии ", разяснява той.
Иначе и през вчерашния ден парламентарната група се събрала, само че без Сидеров, предходната седмица също, а тематиката на съвещанията била обвързвана с въпросите, които имало да се вземат решение.
"Не би трябвало да обръщаме внимание на Сидеров, той понякога има такива пропадания, само че не е проблем за НФСБ, ще слушаме едни и същи приказки и от филм във филм и по този начин, какво да вършим ", изясни Касабов обстановката.
А на въпроса дали в действителност Сидеров може да смени Симеонов в държавното управление той отсече: "Във кино лентата на Сидеров всичко може да стане, той е продуцент, той е режисьор ".
А другояче, когато и водачът на "Атака " взел участие в съвещанията на ПГ, седял до Касабов и си говорили обикновено, единствено че от време в точния момент влизал "в някой филм и споделя аз съм еди кой си, еди що си ". "През цялото време Сидеров имитира Валери Симеонов, в случай че на следващия ден обаче Симеонов реши да се пошегува и каже, че ще полети, ще скочи от 18 етаж, апелирам го Сидеров, настоятелно го апелирам, да не скача, да не си прави този опит, Волене, излез от кино лентата ", прикани иронично Касабов.
Съпартиецът на Сидеров Явор Нотев беше по-лаконичен в коментара си за драмите в обединението. Той отсече, че водачът на "Атака " е обяснил позицията си, групата на Обединени патриоти ще се събере и ще има мнение по проблема.
"Всичко е допустимо, допустимо е и в дребната коалиция, и в огромната да има земетресения, ще забележим, това е политика и динамично деяние ", разяснява Нотев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР