Трусове на високи позиции в „Байер“ (Леверкузен), съперник на „Лудогорец“

...
Трусове на високи позиции в „Байер“ (Леверкузен), съперник на „Лудогорец“
Коментари Харесай

Трусове в „Байер“ преди „Лудогорец“

Трусове на високи позиции в „Байер“ (Леверкузен), противник на „Лудогорец“ в Лига Европа. Двата отбора се изправят един против различен в четвъртък. От няколко дни в лагера на „аспирините“ е горещо по високите етажи.

Първо спортният шеф на клуба Йонас Болд разгласи изненадващо, че напуща след края на сегашния сезон. Малко след него шокиращо отдръпването си подава и огромната легенда Руди Фьолер, началник в клуба.

„Имам контракт до 2022-ра година, само че е време да покажем какво ще е бъдещето на „Байер“ – сподели Фьолер. – За мен пристигна краят, тъй че е време за промяна“.

Фьолер добави, че се пенсионира, а като нов шеф бе назначен някогашният немски национал и полузащитник на отбора Симон Ролфес.

Немското издание „Билд“ разкри, че зад решенията на Болд и Фьолер стои назначеният през лятото за общоприет управител на клуба Фернандо Каро.

„Разбирам теориите на конспирацията, само че тук няма такива“, сбит бе именитият някогашен немски национал по тематиката.

Случващото се в „Байер“ е дни преди дуелът с „Лудогорец“. Той обаче е без значение, защото някогашният тим на Димитър Бербатов се класира за идната фаза на шампионата, а българският отличник няма късмет за продължи напред.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР