Труповете в бидони, които тези дни изплуваха край едно от

...
Труповете в бидони, които тези дни изплуваха край едно от
Коментари Харесай

Секс трагедия с два трупа край Негован преди да открият телата в бидони

Труповете в бидони, които тези дни изплуваха край едно от най-посещаваните места за лов на риба в Софийско, направиха село Негован фамозно в цялата страна, написа "Уикенд ".

И до момента в който полицията разнищва чии са останките от телата и по какъв начин са попаднали там, жителите не стопират да посещават региона, с цел да търсят хладина измежду тръстиката и близките дървета.

Публична загадка е, че водоемът е употребен и като място за кърски секс. Мнозина прелюбодейци постоянно ходели с колите си до блатото, където намирали усамотение измежду ливадата и тръстиката.

Районът е изящен, хубав, има гларуси и патици, които ускоряват сантименталната атмосфера с наличието си.

Редовно се случвало след бурни секс милувки кола да затъне, а след това да се търсят запалянковци, които с голи ръце да се мъчат да избутат возилото.

Когато усещали, че няма да се оправят със задачата, търсели помощ на тракторист, който закачал МПС-то за селскостопанската машина и теглел.

Разбира се, обяснението било, че са чакали да "звъннат въдиците ", че да изскочат от колата и изтеглят улова.

Невинаги любовта обаче завършвала с благополучен край. Преди време от другото софийско село изчезнали вуйчо и племенница. Никой не знаел къде са.

Фамилията тръгнала да ги търси. Къде ли не питали, под дърво и камък звънели. Вест от на никое място нямало.

Минали месеци и опечалените родственици изгубили всякаква вяра за намирането на родствениците си, когато водолази оповестили пред органите на реда, че са извадили автомобил с разложени трупове.

Истината се оказала повече от шокираща. Разследването стигнало до извода, че вуйчото и племенницата са били любовници. По време на греховната игра колата потеглила и се потопила в езерото, а мераклиите нямали време да се спасят.

Водолазите пък се натъкват на находката търсейки тялото на удавено момче.

БЛИЦ напомня, че през днешния ден от Министерство на вътрешните работи демонстрираха шокиращи фрагменти от убийството в Негован. На тях се виждат облекла на умрелите, чиито тела бяха открити в бидони.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР