Труповете на 72-годишния Стефко Гърнев и 35-годишната му дъщеря Наталия

...
Труповете на 72-годишния Стефко Гърнев и 35-годишната му дъщеря Наталия
Коментари Харесай

Бивш рейнджър е убиецът на майка на 4 деца и баща й

Труповете на 72-годишния Стефко Гърнев и 35-годишната му щерка Наталия бяха открити през вчерашния ден сутринта в къщата им в плевенското село от техния наследник и брат, който живеел в съседство. Мъжът подал сигнал на тел. 112 в 8.35 ч.

Стефко Гърнев бил мъртъв с прерязано гърло, а щерка му към момента дишала, макар множеството прободни и порезни рани по цялото тяло.

Веднага на адреса са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, само че на път за болничното заведение Наталия умряла . Няколко часа по-късно край Казанлък криминалистите задържат 36-годишния Петко Черкезов, с който младата жена живяла на фамилни начала за известно време. Двамата имат дребна дъщеричка.

Говорителят на прокуратурата в Плевен Рени Кирилова заяви пред Дир.бг, че мъжът към момента е в ареста, само че не са му повдигнати обвинявания. За да бъде арестуван за 72 часа, Черкезов би трябвало да бъде упрекнат. Срокът на 24-часовото задържане по Закона за Министерство на вътрешните работи изтича в късния следобед през днешния ден.

35-годишната Наталия Гърнева е майка на 4 деца. От първия си мъж тя има три. След като се разделили, той взел децата, а Наталия заживяла с Петко Черкезов. Мъжът е някогашен рейнджър в българската войска, като в персоналния си профил във Facebook е разгласил голям брой фотоси с униформа и оръжие.

Въпреки че двамата имат дребна дъщеричка, връзките им не били положителни и през лятото на тази година те се разделят.

В началото на септември т.г. младата жена се изненадващо се омъжва за различен мъж , който сега излежава присъда във врачанския затвор. Вероятно ревнивост е повода 36-годишният Петко да нахлуе в дома на татко й и да извърши двойното ликвидиране.

В персоналния профил на Наталия, която предходната година претърпя две интервенции на мозъчни аневризми след дарителска акция, брачният партньор й Благомир Петров е написал нощес:

"Казвам се Благомир Петров и съм брачният партньор на Наталия. Днес сутринта тя и татко й бяха свиреп убити в дома, в който живееха. Аз изгубих моята брачна половинка, моята наслада, моята обич. Тя е най-прекрасното нещо в моя живот и вечно ще остане. Четири деца останаха без майка и дядо. Един брат остана без сестра и татко, а аз останах без брачна половинка. Нати, където и да си в този момент, знай че те обичам толкоз доста. Моля всички, които я познаваха, да не я не помнят и да си я спомнят такава, каквато беше - блага, добра, нежна и състрадателна. Тя беше и ще е вечно в нашите сърца и мисли. Почивай в мир, обич моя, обичам те и ще те обичам, до момента в който съм жив ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР