Трупът на Богдан Динев бе открит на 26 юли 2016

...
Трупът на Богдан Динев бе открит на 26 юли 2016
Коментари Харесай

България Онемя: 62-Годишен Извратеняк Насили Младата Мария, Тя Го Закла!

Трупът на Богдан Динев бе открит на 26 юли 2016 година сутринта в жилището му на ул. " Чая " в Стара Загора от 41-годишната му племенница.Убитият е неведнъж осъждан, изтърпявал санкции " отнемане от независимост ", в това число за обезчестяване.

18-годишната тогава Мария Гиздева, ученичка в елитна старозагорска гимназия, сама се съобщи на полицията и направи цялостни признания.

Момичето описа, че се е срещнала с Богдан Динев в заведението, където работела. Той й разказал трогателна история за проблеми с жена си и щерка си. Помолил я да му помогне да се сдобри с щерка си.

" Той ми описа, че има щерка на 18 година, с която няма положителни взаимоотношения. Искаше по някакъв метод някоя да му помогне да ги сдобри. Моят татко работи в Гърция, рядко го виждам и се трогнах ", признава Мария.

Затова се съгласила да отиде в дома му. Дори мислела, че може да стане другарка с щерка му.

" Не съм мислела, че може да ме нападне. Говорехме на вратата, аз имах потребност да отида до тоалетната, по тази причина влязох. Тогава той заключи вратата и аз се тормозих. Шибна ми пестник през лицето и ми сподели - в този момент си моя, ти ще си моята жена. Започна да ме дърпа към себе си. Излъгах го, че съм девствена, разревах се, мислех, че ще се смили над мене. Каза, че за всичко си има първи път. Започна да ме дърпа, не можех да се боря, защото той беше доста мощен. Сърцето ми щеше да изскочи. Започнах да мисля по какъв начин да се обадя на приятеля си, само че телефонът ми не беше заплатен и нямах опция. Тогава си споделих: " Оправяш се сама! Или няма смисъл! " ", споделя ученичката.

Тя добавя, че е съумяла да пореже Богдан Динев с ножа в региона на корема и крайници, само че е засегнала бедрената артерия.

По делото са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности с оглед изясняване на обективната истина - конфискувани материални доказателства, разпити на очевидци, направени са изводи на назначени експертизи и други

Предстои Окръжният съд в Стара Загора да насрочи съвещание по делото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР