Трупът на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова е

...
Трупът на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова е
Коментари Харесай

Трупът на убитата рейнджърка престоял 8 дни под диван

Трупът на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова е прокиснал 8 дни в ракла под диван. Това бе обявено на изключителна конференция в Пловдив, на която участваха окръжният прокурор Румен Попов шефът на полицията Атанас Илков и наблюдаващият прокурор Петър Петров.
Въпросният диван се намира в къщата в Сопот на някогашния рейнджър Светослав Каменов. Според проверяващите точно той е умъртвил Стоянова като й е счупил врата.
"Има данни за неуредени финансови връзки сред двамата. Нямаме информация да са били в интимна връзка, уточни окръжният прокурор Румен Попов. Директорът на полицията Атанас Илков посочи, че преди две седмици Стоянова е дала фиата си на Каменов, с цел да го ремонтира. Той обаче го е откарал в автоморга, където е открит пресован.
Тъй като документите за автомобила са били у Стоянова, Каменов не е получил пари от моргата. Предполага се, че точно поради въпросното возило е избухнал скандал сред двамата, който е завършил с насилствената гибел на красивата рейнджърка.
На 29 ноември вечерта Каменов и негов другар са я взели от жилището й в Карлово и са я закарали в сопотската къща на някогашния рейнджър.
Оказа се, че той е с няколко осъждания - за шофиране в нетрезво положение, за отклоняване от военна работа, за подаване на погрешен сигнал за бомба в ДСК Карлово. През 2014 г в районният съд в Мездра против него е било формирано дело за неплащане на прехрана за двете му малолетни деца. Каменов обаче не е получил наказване, защото е платил сумата. Бившата му брачна половинка и двете му деца живеят в село Зверино, Северна България, където на 7-ми декември Светослав Каменов е хванат.
Той се е обадил на собствен прочут служител на реда и му сложил заплашително изискване, че би трябвало да се срещнат в мощно гориста околност, в противоположен случай щяло да стане нещо неприятно. Служителят уведомил сътрудниците си и някогашният рейнджър е арестуван при въпросната среща.
Срещу него следва да бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР