Трупът на 29-годишната активистка срещу имигрантите-изнасилвачи Ирина Айзина бе открит

...
Трупът на 29-годишната активистка срещу имигрантите-изнасилвачи Ирина Айзина бе открит
Коментари Харесай

Заклаха еврейска активистка срещу имигрантите-изнасилвачи в Германия

Трупът на 29-годишната активистка против имигрантите-изнасилвачи Ирина Айзина бе открит в западния немски град Франкфурт на Майн, написа английският в. Дейли мейл.

Трупът на родената в молдовската столица Кишинев еврейка бе открит преди месеци от гражданин на икономическата столица на Федералната република, който е разхождал кучето си в региона. Мъжът подаде сигнал на полицията, която откри, че Айзина е била убита с голям брой прободни рани. Специалистите са могли да откриват самоличността на жертвата едвам през вчерашния ден.

По случая бе задържан локалният предприемач Ян Мей, за който се счита, че е бил ухажор на младата жена. Двамата трябваше да се явят в съд през юни поради предоставяне на лъжливи показания.

Айзина и Мей станаха известни в страната с акцията си против мюсюлманските имигранти, които нападнаха германки със полов претекст. Жената и мъжът дадоха през януари 2017 година изявление пред немски таблоид. Мей описа по какъв начин е избавил Айзина от навалица мюсюлмани, които са желали да я изнасилят на централна улица във Франкфурт на Майн.

Местната полиция стартира следствие на информацията, само че не откри удостоверение на изказванията. Двойката бе призована пред магистратите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР