Труп на мъж на видима възраст около 60 години беше

...
Труп на мъж на видима възраст около 60 години беше
Коментари Харесай

Труп на мъж откриха в центъра на Хасково

Труп на мъж на забележима възраст към 60 години беше открит мъртъв пред магазин в центъра на Хасково, написа Монитор. На злокобната изненада се натъкнал притежателят, когато отишъл да отваря към 8.00 часа във вторник. Магазинчето, в оето се продават ортопедични стелки и обувки е под равнището на улицата и до него водят стълби, а над тях козирка. Това е повода трупът да не бъде открит от по-ранните минувачи, оповестиха близки до следствието.По-късно криминалистите откриха самоличността на починалия. Той е някогашен таксиметров водач, на 61 години.

Около 21,30 часа в понеделник той е бил признат в Спешния център на МБАЛ-Хасково. Докарали го служители на реда с патрулка, откакто го видели да лежи беззащитен на тротоара, близо до болничното заведение.

От Спешното пациентът е пренасочен към хирургия, където раните по главата му, получени в резултат на рухване са били обработени и превързани.

Според лекарите от незабавното, мъжът е бил в схващане, съответен и контактен. Имал е обаче тежки сърдечни проблеми.

Преди години е претърпял сърдечно- съдова интервенция, с голям брой затруднения. „ Знаехме за болестта и интервенцията му. В нощта на приемането му в незабавното обаче не сподели никакви пред инфарктни признаци ", изясни шефът на незабавното в Хасково доктор Димитър Кючуков.

Точната причина за гибелта ще стане ясна едвам след аутопсията. От събраните до този миг данни проверяващите считат, че е умрял от солиден инфаркт. Заради забележимите рани по тялото в началото се смяташе, че може да става въпрос за ликвидиране или за нелепа гибел, породена от рухване по стълби.

Снимка Божидар Събев, Монитор
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР