Труп на мъж е открит край созополското село Росен, научи

...
Труп на мъж е открит край созополското село Росен, научи
Коментари Харесай

Намериха разяден труп край созополско село

Труп на мъж е открит край созополското село Росен, научи "БургасИнфо ". Тялото е оглозгано от диви животни и е мъчно да се откри самоличността на мъртвия човек.

Местни поданици допускат, че е допустимо това да е изчезналият Христо Димитров, който беше разгласен за търсене в края на юни. Човек от селото, който е ходил в покрайнините да бере коприва, разкрил натрупа. Тялото е откарано за аутопсия, с цел да се схванат аргументите за гибелта, а ДНК-експертиза ще откри самоличността на мъжа.

Малко преди да изчезне, Христо споделял, че би трябвало да си направи проучвания, защото не се чувствал добре, описват още жителите на село Росен.

Изчезването на 45-годишния Христо Тонев Димитров е същинска тайнственост за локалните. Мъжът живеел самичък в къща, покрай центъра на селото. Работел в Бургас като заварчик в едно от огромните предприятия. Негови сътрудници се усъмнили, че нещо се е случило, откакто Христо няколко дни не се явил на работа, а те не успявали да се свържат с него по телефона. Тогава в селото пристигнали служители на реда, които направили инспекция на къщата му. Оказало се, че той бил оставил вътре документите си, пари, телефон, а ключът за дома му бил на вратата. Всичко изглеждало по този начин, като че ли е излязъл за малко и наоколо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР