Труховский загубил управление над ТИР-а, навлязъл в насрещното движение и

...
Труховский загубил управление над ТИР-а, навлязъл в насрещното движение и
Коментари Харесай

България В Шок: Тираджията, Който Пиян Като Свиня Причини Трагедията В Ришкия Проход Проговори!

Труховский изгубил ръководство над ТИР-а, навлязъл в насрещното придвижване и безусловно се качил върху микробус, в който пътували фамилиите на двама братя. На място почина единият брат - 40-годишният Ниязи, който управлявал микробуса. Две дами, две момчета на 8 и 12 години и 9-месечно бебе пък бяха превозени в шуменската болница. Малко по-късно е открито, че камионджията е карал с 2,81 промила алкохол в кръвта.

" Пих водка предната вечер, само че не знам какъв брой. Не съм ги броил ", сподели в съда 43-годишният украинец. В камиона му имало две бутилки с водка - едната от литър, другата от 700 мл. Осем часа след злополуката е назначена химическа експертиза, която открива 1,59 промила алкохол. Игор Труховский описа, че пътувал от Украйна, разтоварил стока в Шумен и е трябвало да продължи за Гърция. С него е нямало различен лидер. Като лидер на товарен автомобил работил от 2003 година, написа дир.бг.

В правото си на последни думи пред съда Труховский изиска да му се даде опция да се свърже с работодателя и околните си в Украйна, тъй като съгласно него никой не знаел, че е арестуван в България. Освен това украинецът попита съдията какъв брой костват квартирите в Бургас. Магистратът не му отговори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР