Труд Съпрузи от Варна са загиналите при тежката катастрофа с три

...
Труд
Съпрузи от Варна са загиналите при тежката катастрофа с три
Коментари Харесай

Съпрузи от Варна са загиналите при тежката катастрофа на пътя София - Варна

Труд Съпрузи от Варна са починалите при тежката злополука с три коли, която стана на основния път София-Варна, покрай разклона за село Божурка, оповестява " Труд ".

Семейството пътувало с " Форд " в посока Варна, когато, след завой на влажен път, колата им навлязла в насрещната лента. Там, тъкмо в този миг, софийски " Пасат " изпреварвал " Фолксваген Кади " и варненската кола поредно се блъснала и в двете насрещно идващи транспортни средства. Това гласи първичната версия след огледите на мястото. Фордът буквално е бил помлян при ударите и преобръщането, а съпрузите са починали на място.

За лидера на пасата, който по първични данни е 48-годишен, първо се смяташе, че се е разминал без съществени контузии. При прегледи в болничното заведение в Търговище е открито, че има подозрения за строшен таз или прешлени и са назначени в допълнение проучвания. Шофьорът на третата кола, която е с най-малки провали, бил незасегнат.

Трите транспортни средства бяха изтеглени от пътна помощ. Пожарникарите два пъти измиваха сектора, където е станал случаят. След почистването му трасето е насипано с пясък. По време на огледите и разчистването, което продължи до 13,30 часа, придвижването беше отклонявано през селата.

На мястото пътят е с три ленти, като идващите от София се спускат. Катаджии разясниха, че всеобщо в тази част от трасето се кара с над 100 км. При влажен път, какъвто беше в деня на нещастието, заплахата става още по-голяма.

Работата по изясняване на тежката злополука продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР