Трудова злополука с пострадал 28-годишен работник е станала причината за

...
Трудова злополука с пострадал 28-годишен работник е станала причината за
Коментари Харесай

Линейка, която надъни автобус на ""Юнион Ивкони, карала ранен работник в „Пирогов”

Трудова акцидент с потърпевш 28-годишен служащ е станала повода за злощастното пътешестване на колата за спешна помощ, която се удари челно в рейс на „ Юнион Ивкони ” край Омуртаг. При конфликта почина 62-годишният лидер на автомобила за незабавна помощ. Инцидентът на работното място е бил в цех за домакинско стъкло в стъкларския комплекс в Търговище, написа „ Труд”, базирайки се на осведомени. Работникът е потърпевш при работа с издувна машина. Получил е фрактури на два пръста на ръката. Пострадалият бил откаран с ведомствена кола за спешна помощ в университетската болница „ Пирогов” в София. На връщане колата за спешна помощ аварирала на търговищка територия. Причините за загубата на надзор от страна на 62-годишния й водач още се откриват.



В късния следобяд в сряда или в четвъртък ще бъде направена аутопсия. Първата версия е заспиване на лидера. След като закарал потърпевшия служащ в София, той незабавно поел назад към Търговище. Не се изключва и неочакван здравословен проблем.
Представителите на стъкларските фабрики, с които медиите контактуват, не подвигаха телефоните си. Все още няма информация и от трудовата ревизия в града.

Както БЛИЦ заяви, сигналът за пътния случай е подаден на тел. 112 в 3,45 часа. Водачът на колата за спешна помощ изгубил надзор и навлязъл в насрещното. Шофьорът на рейса опитал по всякакъв начин да избегне удара, само че все пак колата за спешна помощ се забила в него. В автобуса, който пътувал по линията Шабла – София е имало 21 пасажери. Нито те, нито водачът са потърпевши. След към 2 часа те били качени на различен превоз на компанията и отпътували, прецизираха от полицията. Шофьорът им е останал в Омуртаг за разпити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР