Трудолюбивите пчели измират, точно както предсказва баба Ванга. В едно

...
Трудолюбивите пчели измират, точно както предсказва баба Ванга. В едно
Коментари Харесай

Сбъдва се най-страшното предсказание на Ванга

Трудолюбивите пчели измират, тъкмо както предсказва баба Ванга. В едно от пророчествата си петричката ясновидка предсказва всеобщата крах на пчелите да стартира през 2004 година Точните думи на Ванга гласят:

"Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно ".

От съветското издание "Комсомолская истина " напомнят пророкуванията на пророчицата. Предсказанието не се разминава с действителността. Днешният биологичен прелом не стартира ненадейно. Той е разследване на продължителни дейности, известни на учените от най-малко 13 години насам. През 2006 година, единствено две години след датата, която Ванга предсказва кончината на насекомите, се появяват първите научни разработки за гибелта на пчелите. Тревожните данни, които засвидетелстват предсказанието, са съвсем двойно понижаване на броя на пчелните колонии в света през идващите 50 години. Още тогава учени стартират да приказват за екологична злополука, а мистично настроените си напомнят изказванията на Ванга и Алберт Айнщайн.

Нови разшифровки на пророчествата на починалата ясновидка са измежду най-коментираните в съветските издания. Едно от тях гласи, че ужасно разтърсване ще споходи света още през тази есен.

Ванга предсказва, че през 2019 ще се наруши салдото в света, който съществува от доста години. Изследователи обръщат внимание и на позитивни предсказания. Според световноизвестната предсказателка хората ще се трансформират в позитивна тенденция и ще се стремят към естетика и отбягване на отрицателни въздействия.

Българската гледачка предизвестява и за нова международна рецесия, в резултат на която доста хора ще изгубят спестяванията си. От думите й разтърсвания ще има освен в областта на финансите и работните места, само че и в междуличностните връзки. Разгарът на тази рецесия ще бъде най-осезаем в Съединени американски щати и Западна Европа. Ванга предизвестява и за тяло, което може да падне от космоса и да донесе опустошения и беди. Мистичното предсказване е доказано и от астрономи, които настояват, че голям метеорит минава на сериозно разстояние от нашата планета.

Страшна орис предсказва Вангелия и на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Руски издания настояват, че сляпата пророчица предсказва, че главата на Белия дом ще страда от странна болест, придружена от звук в ушите и покачване. Вследствие на това Доналд Тръмп ще оглушее. Коварната болест ще покоси и дипломати от Китай и Куба, а Ванга счита, че това може да е обвързвано със секретно оръжие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР